Selecteer een pagina

Onze diensten

7
01

Livestreaming

Festivals, conferenties, televisieprogramma's, live optredens of praatprogramma’s: elk format vraagt om een unieke invulling. Zijn er LED walls, presentatoren, televisie schermen, presentatoren, visuals, 2 of 24 camera’s gewenst? Het kan allemaal. Wij werken samen met de klant van het concept tot de technische realisatie naar een fantastische registratie van elk mogelijk evenement.

02

Studio

In hartje Leiden vind je in de Bethlehemkerk uit 1644 onze prachtige studio. Centraal gelegen met op loopafstand Leiden Centraal Station en Parkeergarage Lammermarkt.

De studio van ruim 200 m² is dynamisch in te richten naar grootte en smaak voor elke gewenste uitzending. Het uitgerust met alle professionele apparatuur die je mag verwachten bij een moderne studio, zoals schermen en een autocue.

Speciale wensen zoals live muziek, publiek aanwezig of schakelen naar een andere locatie live vanuit de uitzending? Alles is mogelijk! We gaan graag aan de slag voor jouw ideale uitzending. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en een kopje koffie in de studio.

03

Video Producties

Op zoek naar een krachtige video voor jouw bedrijf of organisatie? Commercials, documentaires, aftermovies, muziek video's, trailers of grote film projecten: wij draaien onze hand er niet voor om.

Gebruik video om jouw verhaal te vertellen.